Pridružite nam se u petak, 3. decembra, od 18h, kada ćemo u InfostudHub-u ugostiti dva WordPress stručnjaka i obraditi dve veoma važne teme iz ove oblasti.

Ovo je treći WordPress meetup koji se organizuje u Subotici, u InfostudHub-u, a predavači su Slobodan Mirić i Igor Elez.

          1. WordPress website za 1 sat

Napravićemo potpuno funkcionalan WordPress sajt, sa nekoliko stranica koji lepo izgleda. Izlistaćemo blog postove i napraviti kontakt formu. Svi prisutni će nakon predavanja dobiti video uputstvo i folder sa fotografijama koje će se koristiti na predavanju, pa ćete posle sami moći da ispratite uz snimak i da sami napravite WordPress sajt.

O predavaču:

Slobodan Mirić je Full Stack Developer (Websites Workshop), a u poslednje 3 godine najveći deo vremena provodi kao edukator (websitesworkshop.com, webcon.rs), pre svega u skupu tehnologija koje okružuju najpoznatiji CMS – WordPress, voli kreativnu industriju i hobi mu je razvoj ideja, tvorac je više brendova i organizacija.

          2. Top 10 Elementor nedostataka i njihova rešanja

Predavač će objasniti sve nedostatke koje donosi Elementor i kako da se ti nedostaci zaobiđu ili reše.

Igor Elez je stručnjak za Elementor. Sa HTML i CSS se upoznao na Matematičkom fakultetu 2008. godine, a svoj prvi WordPress sajt je napravio 2010. I od tada mu to postaje hobi. Deo je UpWork zajednice. Pored sajtova radio je na kruzeru kao prodavac i u NCR-u kao agent tehničke podrške. Trenutno radi u Technical Support timu Elementora u Srbiji koji se i dalje širi. Tim pomaže našim PRO korisnicima u prevazilaženju svih tehničkih problema koje ih snađu.

Ukoliko želiš da nam se pridružiš na ova dva sjajna predavanja, neophodno je da se prijaviš putem ove forme, i da tako na vreme obezbediš sebi mesto jer je broj prisutnih ograničen.

Vidimo se!