Pridružite nam se u InspiraHub-u, u petak, 25. novembra, u 18h, na predavanju na temu “Tajna organskog rasta na Instagramu“.

Našu gošću u online svetu zovu ‘mama Instagrama’, a ovo je drugi put da će održati predavanje u InfostudHub-u. Prvi put je bilo u formi webinara i to možete pogledati ovde.

U protekle dve godine je prodala preko 2000 kurseva na Instagramu, bez ijednog sponzorisanog posta. Na profil je došlo preko 21 hiljada ljudi, prirodno i bez „bustovanja“. Jedva čeka da podeli sa publikom uvide do kojih je sama došla i načine koji mogu da pomognu njihovim profilima.

Kako se to raste i prodaje putem deljenja znanja, šta tačno dovodi ljude na profil i da li je niša neophodna, pričaćemo na ovom predavanju.

Namenjeno je svakom ko želi putem Instgrama da razvija svoj biznis i dolazi do klijenata i kupaca, bilo da prodaje proizvod ili uslugu.

O predavaču

Vera Stevanović Ludus je Marketing mentor&edukator. Posle iskustva rada u korporaciji, u sopstvenoj marketinškoj agenciji i startup faze, zajedno sa suprugom pokreće edukacije o razvoju biznisa na Instagramu. Njen rad se bazira na veri u davanje vrednosti i kreiranje vrednog sadržaja za publiku.

Prijave

Prisustvo je besplatno, ali su prijave neophodne putem ovog linka.

Vidimo se u petak, 25. novembra, u 18h u InspiraHub-u (Korzo 1, drugi sprat).